De eerste L’Eroica vond 20 jaar geleden in de bekende Toscaanse Chianti streek plaats. De L’Eroica begon daar als een fietstocht voor de foundation ter bescherming van de laatste witte Toscaanse gravel wegen, de Strade Bianche. Het evenement groeide sinds die eerste keer uit tot een wereldwijd succes. Naast diverse Eroica-tochten in moederland Italië, zijn er ook L’Eroica’s in Japan, Californië, Zuid-Afrika, Spanje, Groot-Britannië en in Uruguay. Voor het eerst in de 20-jarige geschiedenis is er nu ook een L’Eroica Limburg.  Aanstaande zondag, 3 juli 2016, vindt deze plaats in en om de historische wielerstad Valkenburg.

Daar waar Santini hun moderne fietscollectie vooral op prestatiegerichte fietsers richt, is de L’Eroica collectie er eentje om vooral van te genieten. De L’Eroica vintage collectie bestaat uit wollen en lycra met retro print fietsshirts, fietsbroeken, handschoenen, sokken, fietspetjes, t-shirts en diverse L’Eroica accessoires. De L’Eroica collectie is te bestellen bij Santini dealers die via deze website zijn te vinden: http://www.racompany.be/en/pointsofsale.

De Santini L’Eroica Limburg collectie is voor het eerst te zien en te koop op 1,2 en 3 juli op het L’Eroica festival in Valkenburg, Nederland.

Meer info: RA Company: Tel: 003213670101, Mail: info@racompany.be, Web: www.racompany.eu www.santinisms.it.