Wat is er leuker dan je eigen schoenen inkleuren? Sidi maakt het mogelijk. De Italiaanse fabrikant maakt het mogelijk om je fietsschoenen te personaliseren door de spare parts te ‘pimpen’, waardoor de fietsschoenen een eigen identiteit bekomen.

Kleurrijke toepassing van Sidi

Het idee is simpel: vervang de huidige onderdelen van je schoen voor nieuwe in je favoriete kleuren. Dit is niet alleen toepasbaar op de nieuwste Sidi-modellen, maar ook de oudere kunnen verfraaid worden. Handig als je bijvoorbeeld nieuwe kleren (of een racefiets) hebt gekocht die qua kleuren niet meer overeen komen met de schoenen. De kleurrijke toepassingen kunnen zowel door het vervangen van de Caliper buckle, Soft instep 2 en Tecno-3 sluiting.

De spare parts zijn toepasbaar op de Sidi dames en heren racemodellen Wire, Ergo 4, Kaos, Genius en Level. Daarnaast zijn ze ook toepasbaar op de mountainbike/cyclocross schoenen Drako, Dragon, Cape, Eagle en Dominator. De spare parts kost €11.95 voor de Caliper buckle, €14.95 voor de Soft instep en €35.95 voor de Tecno-3 sluiting.