Net zoals de professionals je naam op de fiets? Één van de online aanbieders is Probikesticker.nl. Het Nederlandse bedrijf biedt drie verschillende pakketten aan, wij bestelden het Pro-pakket dat uit 12 stickertjes bestaat.

Bestellen
In een handomdraai creëer je op de duidelijke website je eigen naamsticker. Een leuke toevoeging zijn de vlaggetjes. Zo kun je onder andere kiezen uit tal van landen, provincies en diverse andere logo`s. Na je naam, achtergrondkleur en vlag gekozen te hebben maak je keuze uit één van de drie pakketten. Het Pro-pakket – 16,95 euro- bestaat uit 4 kleine (6 mm hoog) en 8 grote (9 mm hoog) stickertjes. Betalen gaat alleen vooruit en via iDeal. Niets mis mee, dit werkt snel en betrouwbaar.

Levering
Na 3 werkdagen lag het stickervel in de bus. Op de beschrijving staat nog eens goed aangeven dat je de bevestigingsplaats eerst goed moet ontvetten. Vanzelfsprekend kijk je voordat je gaat plakken even goed wat een geschikte plaats is. De sticker eraf halen en opnieuw plakken is niet aan te raden, de kleefkracht is dan een stuk minder.

Conclusie
De hoogwaardige full-color stickers –met UV-filter en beschermende laag- zien er strak uit. De kleefkracht is goed zodat je er jarenlang plezier van moet hebben. De combinatie van de goede website, snelle levering en een goed product maakt de stickerset van Probikesticker.nl zeker het overwegen waard.