Op 4 juli kunnen we tijdens de tijdrit van de Tour de France in Utrecht genieten van een wel heel bijzondere kop koffie, en nog gratis ook voor lezers van Pedala en Fiets. Koffiebrander Brandmeester’s staat namelijk met een unieke blikvanger langs het parcours: een originele Velopresso fietsdriewieler.

Duurzaam

De Velopresso staat voor duurzaamheid in product en bereidingswijze. De fietsende barista parkeert zijn ‘coffee-trike’, stookt de waterketel op en schakelt het crankstel om in de barista-stand. Met elke omwenteling van zijn click-pedalen wordt de boiler bijgevuld met water en de molen met koffie. Bereid zonder electriciteit en zonder kabaal.

Ambachtelijk
Brandmeester’s brandt op kleine schaal, in eigen huis bereide espressomelanges. Daarnaast brandt deze koffiebrander Arabica-bonen uit alle delen van de wereld: Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Indonesië, Kenia, Ethiopië, etc.

Op 4 juli staat Brandmeester’s in de Nachtegaalstraat en kunnen klanten genieten van espresso, koffie, cappuccino en een overheerlijke latte. Daarnaast zijn die dag accessoires te koop, zoals de Brandmeester’s bidon, fietscap en fietsshirt (zie foto), dezelfde als die door de Brandmeester’s-baristi wordt gedragen.

Gratis koffie voor lezers van Fiets en Pedala tijdens de proloog!

IMG_8836-225x300Post jouw TDF-selfie!
1) Kom op zaterdag 4 juli naar de Brandmeester’s Velopresso ter hoogte van de Nachtegaalstraat 46 in Utrecht
2) Maak en selfie van jou en je fietsvrienden met de Brandmeester’s Velopresso
3) Plaats deze foto op social media, eventueel met een leuke creatieve tekst en tag @brandmeesters @fiets.nl @pedala #TDF

De barista bereidt vervolgens voor jou gratis een overheerlijke Brandmeester’s koffie naar keuze. De inzender van de leukste selfie maakt ook kans op een origineel Brandmeester’s bidon, fietscap en fietsshirt.