Het 24 uurs mountainbike evenement van Torhout verhuist komend jaar naar Gits. Op zaterdag 25 en zondag 26 april 2015 vindt het evenement plaats op het domein van het Dominiek Savio Instituut.  Vorig jaar waren er meer dan 240 deelnemers.

De start is voorzien op zaterdag 25 april om 13uur nabij de camping. Mountainbikers rijden in team of solo op een afgesloten parcours gedurende 24 uur rondjes met tijdsregistratie. Het plezier staat volgens de organisatie voorop. ”’Dit is geen wedstrijd maar een toegankelijk fun evenement voor elke biker. Sportiviteit en respect voor elke type rijder vinden we enorm belangrijk. Het moet een fun event blijven waarbij we graag promo maken voor de ontspannen sfeer op de camping en onder de rijders zelf. Aarzel zeker niet om deel te nemen. Elk type rijder is welkom als je maar met een mountainbike komt.”.

De inschrijvingen zijn open.  Per individu betaal je 35 euro. Inbegrepen zoals elk jaar: ruime camping, tijdsregistratie, verzekering, douche, afspuitstand, fietsherstelstand en ontbijt op zondag.