Procycling, in het hart van het peloton Fiets op Twitter Fiets op facebook

Aminozuren voor een beter herstel

Na de zoektocht om je lichaam sneller te doen herstellen van een inspanning ontwikkelde Bes-T een nieuw product. De basis van Aminoskin zijn -zoals de naam al doet vermoeden- aminozuren. De productie geschiedt aan de hand van een wereldwijd gepatenteerde productietechnologie ontwikkeld door de K.U. Leuven. De producten dienen worden aangebracht op de huid waarna een beschermende laag overheen de huid gevormd wordt.

Deze beschermende laag vormt het zogenaamde Liquid Patch Injection System. Dit systeem moet een goede absorptie van de aminozuren geven. En dit in die lichaamsdelen welke jij wenst te versterken voor, tijdens en na de inspanning.

Voordelen die dit systeem van Liquid Patch Injection moet opleveren zijn:
–          Je kunt kiezen welke lichaamsdelen je wilt voorzien met aminozuren
–          Efficiënte en plaatselijke werking van de aminozuren
–          Geen ongewenste neveneffecten voor het spijsverteringsstelsel

www.gobes-t.nl

Facebook comments worden geladen...